Romania Bosnia ultima sansa la calificare

Am scris despre partida tur pierduta de ai nostrii cu 2-1 tot pe acest blog. Si, ca oricare alt microbist am sperat ca totul sa fie bine, si macar pe plan sportiv sa pot fi mandru de Romania. Dar, iataca nu a fost deloc asa. tricolorii au pierdut cu scorul de 2-1 meciul jucat in deplasarea din bosnia, Micsorand astfel simtitor sansele noastre de a mai ajunge la turneul final din Ucraina si Polonia.
In aceasta seara, pe stadionul giulesti (stadionul echipei rapid) nationala lui razvan lucescu incearca sa isi ia revansa in potriva bosniacilor. Mutu si colegii isi joaca ultima sansa la calificare. Daca pierd isi pot lua adio matematic de la participarea la turneul european din 2012 din Ucraina si Polonia. partida va incepe la ora 21.00 si va fi transmisa in direct de tvr1

~ de vasy pe 03/06/2011.

Un răspuns to “Romania Bosnia ultima sansa la calificare”

  1. Da, soper fain, am batut Bosnia, mare cacat. Cacat cu perje. Ce sa-ti spoon, ce sa-ti povestsex. Sa-i chish in freza de ciobeni ce nu-s in stare nici sa ajunga o minge inaintea adversarului la 20+ ani, si noi vrem la Euro. Hai marsh.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: